6. okt 2008

Õpime lauluga


Peale eelmist postitust on üsna palju vett jõudnud merre voolata, kuid ega bussiürituste ajal pole eriti aega kirjutada, õhtul üsna väsinud ja oma ainukesel puhkepäeval hoidsin telefoni väljalülitatuna, arvutist rääkimata.

No, nüüd uuel nädalal uue hooga ja... pisut ka eelmisest nädalast siis siia.

Valgamaal läksid meie ettevõtmised korda etteplaneeritud täpsusega ja -radu mööda. Käisime seal, kus vaja ja viisime info kohale. Tervitused Marele! Valgamaa päevast jäi ehk eredamalt meelde Aakre rahvamaja ja sealne sooja hingega perenaine.

Edasi suundus õpibuss Viljandimaale. Viljandimaa oma ürgses rütmis ja sügiseses rüüs oli väga kena. Bussiüritused möödusid eestlastele omaselt, ehk algul ei saa vedama ja pärast ei saa pidama. Kärstnas käis meie juures mõni üksik hing, edasine kulges vaid tõusvas joones. Reede õhtuks oli meil palju külastajaid koos, aga sellega asi ei lõppenud. Viljandi turg oli ees ootamas.

Reede õhtul kohtusin puhtjuhuslikult Viljandis hea sõbra Suloga, kes oli sinna laulma tulnud. Sai siis mainitud nii pool muuseas talle, et tule meile õpibussi juurde laulma turule, homme. Tuligi. See oli vast suur rahvapidu... Rahvast käis palju ja infot jagati koormaga. Mõnus muusika õpimõnu kõrvale oli igati omal kohal.

Kommentaare ei ole: